espa banner

H ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Fysio είναι μία καινοτόμος Ελληνική εταιρεία, που δημιουργήθηκε το 2007.

Το όνομα Fysio είναι αντιπροσωπευτικό μιας συγκεκριμένης φιλοσοφίας, που εξελίσσεται διαχρονικά αλλά παραμένει προσηλωμένη σε μία δέσμευση: “Δημιουργούμε Φυσικά”.

Μελίσσια στον Ολυμπο

ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ & ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Στην Fysio επενδύουμε στη δύναμη και τη σοφία της φύσης. Έχοντας ως κύρια συστατική βάση το Κερί των Μελισσών & το Βιολογικό Παρθένο Ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με ανώτερης ποιότητας φυσικά συστατικά, έχουμε στόχο να αναδείξουμε την πολυτελή καλλυντική περιποίηση στην πιο φυσική της έκφανση.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Ο σεβασμός στη Φύση και η προσήλωση στο όραμα και στη δέσμευσή μας για μέγιστη προστασία της υγείας του ανθρώπου, μας ωθεί στο σχεδιασμό και στη δημιουργία απόλυτα φυσικών καινοτόμων δερμοκαλλυντικών προϊόντων με ιδιαίτερα αποτελεσματικές συνθέσεις.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Έμπνευσή μας ο Χρυσός αριθμός Φ, ο αριθμός της τελειότητας, που διέπει οτιδήποτε όμορφο στη φύση.

Το ανθρώπινο σώμα έχει δομηθεί και αναπτύσσεται σε αναλογίες Φ. Στα μελίσσια, η αναλογία που υφίσταται ανάμεσα σε εργάτριες μέλισσες και κηφήνες προσεγγίζει το χρυσό αριθμό Φ.

Το Όραμά μας στη Φυσιῶ είναι να δημιουργούμε φυσικά προϊόντα εναρμονισμένα με την τελειότητα της φύσης, με γνώμονα την πιο επιτυχημένη προσέγγιση του αριθμού Φ.

Fysiocosmetics basket with products

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Στη Fysio, προσηλωμένοι στη φιλοσοφία να «Δημιουργούμε Φυσικά», επενδύσαμε στη δύναμη & τη σοφία της Φύσης, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα μία ολιστική προσέγγιση που έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει στους καταναλωτές ανώτερης ποιότητας και υψηλής αποτελεσματικότητας δερμοκαλλυντικά προϊόντα, μοναδικών παγκοσμίως συνθέσεων, αποτελούμενων εξ’ ολοκλήρου από Φυσικά Βιοενεργά συστατικά.

Στηριζόμενοι στις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής,  συνυφαίνουμε την γνώση της δύναμης της Φύσης που χάνεται στα βάθη των αιώνων, με τα πιο πρόσφατα ευρήματα της σύγχρονης επιστήμης και της κοσμητολογίας.

Fysiocosmetics products

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα καλλυντικά (EEC 1223/2009) που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της κυκλοφορίας των καλλυντικών προϊόντων. Στα προϊόντα έχουν γίνει όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι που εξασφαλίζουν την μέγιστη ασφάλεια για τους καταναλωτές (Δερματολογικός Έλεγχος -in vitro-, Έλεγχος Αλλεργιογόνων & SAFETY ASSESSMENT)

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κριτικές πελατών μας, επιβεβαιωμένων αγορών 
από το Amazon

I**i    Ίχνος ερεθισμού στο βρεφικό δέρμα!

Πλένουμε τα ρούχα του μωρού μας με τη συγκεκριμένη σκόνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα και εμφανίζει έκζεμα που και που αλλά το συγκεκριμένο απορρυπαντικό δεν έχει προκαλέσει κανέναν απολύτως ερεθισμό στο δέρμα του. Και μυρίζει τέλεια!

Aour********lis    Η καλύτερη κρέμα αλλαγής πάνας!

Αγόρασα πρώτη φορά τη συγκεκριμένη κρέμα πριν από δύο χρόνια. Βοήθησε πραγματικά την κόρη μου που υπέφερε από ένα πολύ άσχημο σύγκαμα λόγω πάνας. Τώρα πια δε λείπει ποτέ από το σπίτι μας. Είναι μια άμεση θεραπεία όταν αρχίζει να εμφανίζεται κάποιο σύγκαμα και πραγματικά ιδανική για το ξηρό δέρμα. Τη χρησιμοποιούμε ακόμη και εμείς για κάποιο ήπιο έκζεμα. Είναι πλέον η μαγική μας κρέμα!

Ke**y    προϊόν 5*, δεν ζω χωρίς αυτή! 

Την αγόρασα πέρυσι σε μια προσπάθεια να βρω επιτέλους μια λύση για το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα μου το οποίο έχει την τάση να εμφανίζει έκζεμα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το προϊόν αυτό μεταμόρφωσε το δέρμα μου σε μια νύχτα και το έκζεμά μου εξαφανίστηκε σε λίγες μόλις ημέρες. Το χρησιμοποιώ για το πρόσωπο και το σώμα μου ανάλογα με τις ανάγκες μου και το έχω χρησιμοποιήσει και στο 7χρονο παιδί μου που επίσης υποφέρει από αλλεργίες και έκζεμα. Εξαφάνισε τελείως τα εξαιρετικά επιθετικά και επίπονα εξανθήματα που είχαν εμφανιστεί μέσα σε μόλις 2 ημέρες και ανακούφισε αμέσως τη φαγούρα. Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα όλα αυτά τα χρόνια καθώς και κρέμες χωρίς ιατρική συνταγή αλλά και συνταγογραφημένες από τον γιατρό μου αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν είχε τόσο άμεσα και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!

Jo C***er   Απλά το αγαπώ.

 Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν ειδικά για άτομα με έντονη ευαισθησία, όπως εγώ. Έχει μια απαλή κηρώδη σύνθεση που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα όλη την ημέρα. Είναι επίσης ιδανικό για την έκθεση στον ήλιο καθώς συνδυάζεται υπέροχα με το αντηλιακό, διατηρώντας το δέρμα ενυδατωμένο. Το χρησιμοποιώ για το σώμα, τα χέρια και τα πόδια μου και κάποιες φορές το βράδυ το βάζω και στο πρόσωπό μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

 Ly***m   Φανταστικό προϊόν A****

Φανταστικό προϊόν, το αγόρασα για την κόρη μου τα Χριστούγεννα. Υποφέρει από ψωρίαση και μετά από μόλις λίγες ημέρες χρήσης του η διαφορά ήταν τρομερή. Είναι ενθουσιασμένη με τη βελτίωση που παρατήρησε στο δέρμα της. Φρόντισα ήδη να της αγοράσω άλλο ένα για να μην ξεμείνει. Σας ευχαριστώ!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ

Μοναδικά δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας στην αιχμή της φυσικής κοσμετολογίας.

Αναπαραγωγή Βίντεο